Kaartverkoop Boerenbruiloft van start

Omdat de Boerenbruiloft in Kuussegat de laatste jaren een druk bezocht carnavalsevenement is, is het volgens de organisatie verstandig op tijd de kaarten te kopen. Deze zijn vanaf dinsdag 16 januari te verkrijgen bij het UITpunt, Markt 1 in Veghel. Entreekaarten voor volwassen kosten 12,50 euro, voor de jeugd 6,50 euro.

Het aanstaande Boerenbruidspaar Toon Vervoort en Ellen van Duijnhoven met hun getuigen Wilco en Yvonne van Beljouw kijken er naar uit. En ook Lotte van Grunsven en Niels van Heeswijk hebben er als Jeugdboerenbruidspaar veel zin in. Op carnavalsdinsdag 13 februari begint de dag ‘s morgens om 10.00 uur bij het Oude Raadhuis op de Markt. Vandaar trekt de stoet om 10.30 uur naar de Noordkade. D’n Vleeghel staat daar klaar om mee te proosten, de bezwaren tegen de ‘onechtverbintenis’ zijn grappig én de boerenmaaltijd is lekker. Voor de jeugd is er een apart feestje, want dat het Jeugdboerenbruidspaar ‘Vrienden voor het leven’ wordt mag gevierd worden! Na het officiële gedeelte kan iedereen tijdens receptie vanaf 14.00 uur de beide bruidsparen feliciteren. De receptie vindt ook plaats op de Noordkade en is vrij toegankelijk.

 

You may also like...

%d bloggers liken dit: