Jumbo Foodmarkt, de schoonste supermarkt van Nederland

 

VEGHEL Feest in de Proeffabriek op de Veghelse Noordkade. Op donderdag 18 januari ontving Michael Klaassen, filiaalmanager van Jumbo Foodmarkt Veghel het felbegeerde certificaat voor de Schoonste Supermarkt van Nederland. Deze verkiezing is gehouden in het kader van NederlandSchoon. Deze organisatie wil zwerfafval in Nederland voorkomen en bestrijden. Daarvoor voert men campagnes tegen zwerfafval, doet onderzoek, adviseert bedrijven en zetten aanstekelijke acties op. Ze organiseren activiteiten voor publiek, scholen, gemeenten en bedrijfsleven. Bekende voorbeelden zijn: De Landelijke Opschoondag, een jaarlijkse dag om mensen te stimuleren zwerfafval op te ruimen en de Schoonste Stranden Top 10. Tevens ontwikkelen ze campagnes gericht op diverse doelgroepen. Specifieke aandacht geven ze aan de zogenaamde ‘aandachtsgebieden’, plekken waar doorgaans meer zwerfafval te vinden is, zoals in winkelgebieden en in het openbaar vervoer.

Op de foto: Michael Klaassen links met Patric Brinkman rechts

 

You may also like...

%d bloggers liken dit: