Inschrijven carnavalsoptochten Kuussegat

Carnaval nadert met rasse schreden en de voorbereidingen zijn al in volle gang. Nog enkele weken en dan trekken de Carnavalsoptochten weer door Veghel. Het publiek langs de route kan dan genieten van de grootste optochten in de regio, bestaande uit een bonte stoet wagens, loopgroepen en creatieve carnavalsindividuen. Om deel te nemen organiseren de Kuussegatters al sinds jaar en dag een centrale inschrijving. Dit jaar op zondag 28 januari van 14:00 tot 17:00 uur in café Fellows & Friends.

Optochten

Zaterdag 10 februari start de Jeugdoptocht om 13.30 uur vanaf het Stadhuisplein. Jeugdprins Rik d’n Urste voert de stoet aan en neemt voor de Lambertuskerk het defilé af.

Zondag 11 februari start de Grote Optocht om 13.00 uur vanaf het Winkelcentrum Bunders met voorop Prins Jess d’n Urste, die voor de Lambertuskerk het defilé van deze grootste optocht in de regio afneemt.

Inschrijving optochten

Om aan één van deze optochten mee te kunnen doen, moet u zich hiervoor inschrijven. Dat kan op zondag 28 januari van 14.00 tot 17.00 uur bij café Fellows & Friends op de Markt in Veghel. Mocht u niet in gelegenheid zijn om op 28 januari langs te komen, dan kunt u via de site ook het inschrijfformulier downloaden en dit vóór 28 januari inleveren door het ingevulde en gescande document te sturen naar oc.kuussegatters.secr@gmail.nl.

You may also like...

%d bloggers liken dit: