Groot succes Veghel on Ice

Rotary Meierijstad eo is dik tevreden met de editie 2017/2018 van Veghel on Ice. Als zondag 7 januari om 17.00 uur het ijs gaat smelten hebben naar verwachting zo’n 16.000 schaatsliefhebbers de afgelopen maand hun rondjes gedraaid op de tijdelijke ijsvloer op de Veghelse Markt. Onder dit grote aantal bezoekers bevonden zich 4.000 basisschoolleerlingen die gratis toegang hadden. “Wij als organisatie hebben heel veel positieve reacties gekregen”, zegt Tjeerd van Mourik Broekman van de Rotaryvereniging en hij vervolgt: “De komende tijd evalueren wij het evenement. Wij zullen er alles aan doen om het te continueren”. Van Mourik Broekman spreekt zijn waardering uit richting de vele vrijwilligers die aan Veghel on Ice meewerkten en de samenwerking met het Sint Barbara Gilde, Innerwheel Veghel en de horecazaken op de Markt.

You may also like...

%d bloggers liken dit: