Graven naar duizend jaar geschiedenis op de Markt in Veghel

VEGHEL – Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar voor de twee lezingen die Heemkundekring Vehchele op 29 en 30 januari in het Oude Raadhuis aan de Markt in Veghel organiseert. Volgens bestuurslid Rolf Vonk bestaat er veel belangstelling voor het onderwerp ‘Graven naar duizend jaar geschiedenis op de Markt in Veghel’. Rolf is zelf één van de sprekers tijdens deze avonden. Ook Kasper van den Berghe komt ruim aan het woord. Deze archeoloog gaat onder andere in op de voorwerpen die tijdens de laatste opgravingen eind 2016 werden gevonden. Geïnteresseerden in de historie van Veghel, kunnen zich nog voor één van de lezingen aanmelden. Op de website www.vehchele.nl is hiervoor een inschrijfformulier beschikbaar. Men kan zich ook aanmelden bij Jan van Erp, telefoon 0413-362842. Rolf Vonk (foto) licht zondagavond 21 januari tussen 20.00 en 22.00 uur in de 55 Plusshow op Omroep Meierij al een tipje van de sluier op over deze lezingen.

You may also like...

%d bloggers liken dit: