Glasvezel buitengebied? Aanmelden voor 7 mei

MEIERIJSTAD – In Meierijstad wordt maandag 29 januari het startschot gegeven voor de campagne “Glasvezel buitenaf”.  Als minstens 50% van de inwoners en bedrijven zich aanmeldt tijdens de inschrijfperiode tussen 19 februari en 7 mei 2018, krijgt de aanleg van het glasvezelnetwerk groen licht.

Glasvezel buitenaf” heeft  de ambitie uitgesproken om niet alleen de inwoners van de kernen toegang te bieden tot het netwerk van de toekomst, maar ook de huishoudens en bedrijven in het buitengebied aan te sluiten op glasvezel.

Om glasvezel te kunnen aanleggen moet 50% van een deelgebied, dat bestaat uit zo’n 3.000 huishoudens, een glasvezelabonnement afnemen. Naast het abonnement voor televisie, internet en/of telefonie betaalt een klant een vastrechtvergoeding. Kiest iemand later voor een abonnement dan moeten de aanlegkosten betaald worden.

You may also like...

%d bloggers liken dit: