Four Bluezz mixt pop, blues & jazz in Afzakkerij

VEGHEL- Op zondag 28 januari is er van 15.00 -17.00 uur kun je genieten van livemuziek in De Afzakkerij op CHV Noordkade in Veghel. Four Bluezz bestaat uit vier leden met ieder een ruime muzikale ervaring, die samen een mengeling brengen van jazz en blues. Ook worden wat bekendere pop- en rocknummers van een jazzy arrangement voorzien, vaak aangevuld met funky elementen. Tijdens een middagje Four Bluezz hoor je dan ook nummers voorbijkomen van Miles Davis tot Chet Baker, van Jimi Hendrix tot Deep Purple van Michael Jackson tot Lowell Fulson en van de Rolling Stones tot de Beatles, allemaal in een bluesy of jazzy jas De toegang is gratis, een vrijwillige bijdrage wordt, zoals altijd, op prijs gesteld.

De bezetting bestaat uit Koos Boer, Theo van der Heijden, Mark van Lieshout en Harm van Oss. Theo van der Heijden is op zijn 14e met drummen begonnen. Naast Four Blouzz is Theo actief bij de Big Band Schijndel en in een dixieland streetband, de Dixie-boys. Koos Boer zingt en speelt gitaar. Ook trad hij in het verleden solo op onder de naam Mister Moan. Daarbij bracht hij vooral traditionele delta blues ten gehore. De Professionele muzikale loopbaan op Trompet van Harm begon al op het Sweelinck Conservatorium, de lichte muziek is zijn ding. Een jazz quintet was zijn eerste muziekgezelschap. Maar er volgen er nog vele meer. Een muzikale carrière die niet alleen binnen de grenzen maar ook ver daarbuiten gegroeid is tot wat het nu is! Mark van Lieshout speelt nu op de contrabas en elektrische bas, maar als jongen met klassieke gitaar begonnen. Na in enkele combo’s en bigbands te hebben gespeeld is hij nu actief in de Wildmen Bluesband en voor het meer jazzy werk in Four Bluezz.

You may also like...

%d bloggers liken dit: