Elde College haalt geld op voor 4Kenya

SCHIJNDEL – In de week voor de kerstvakantie hebben alle leerlingen van het Elde College op verschillende manieren geld ingezameld voor een goed doel. Dit jaar was het goede doel de Stichting 4Kenya, die kansarme kinderen in Kenia een kans geeft een beroepsopleiding te volgen. Hierdoor zijn zij in staat later zelfstandig te functioneren in de maatschappij. De kansarme jongeren worden bijvoorbeeld opgeleid tot homeopaat. De studenten doen veel praktijkervaring op in vier stageklinieken elders in Kenia. Bijzonder is dat zij ook direct voorlichting aan de ouders geven, zodat die hun kinderen beter kunnen behandelen en op tijd in actie kunnen komen als bepaalde symptomen aanwezig zijn.

Afgelopen maandag, op 22 januari, werd de cheque  door Michel Dankers, de voorzitter van het College van Bestuur overhandigd aan Annelie Smits. Zij was namens 4Kenya naar het Elde College gekomen om de cheque met het eindbedrag van € 12.443,60 in ontvangst te nemen. Met het bedrag kunnen veel aankomende studenten geholpen worden.

Elde college haalt geld op voor Stichting 4Kenya,

You may also like...

%d bloggers liken dit: