Eerste 55 Plusshow op Omroep Meierij Radio

Zondagavond 14 januari zendt Omroep Meierij van 20.00 – 22.00 uur de eerste editie van de 55 Plusshow uit. Een radioprogramma met onderwerpen, die speciaal bestemd zijn voor de doelgroep senioren (maar al wie jonger is mag gewoon mee blijven luisteren). De onderwerpen worden afgewisseld met vaste items en muziek uit de jaren ’60, ’70 en ’80. Het programma is niet geheel nieuw. Van september 2011 tot en met 17 december 2017 zonden de programmamakers Hans en Harold Hultermans in totaal 313 afleveringen van dit seniorenprogramma uit via Skyline RTV. Het programma is onder andere te horen via de live radiostream op de website www.omroepmeierij.nl De website vermeldt ook de kabelaansluitingen in alle kernen van Meierijstad.

You may also like...

%d bloggers liken dit: