Drie dagen “De natuur in beeld” in ontmoetingscentrum De Loop’r

Fotogroep “De Vriendschap” houdt een expositie onder de titel “De natuur in beeld”. De tentoonstelling wordt gehouden in het weekend van 19, 20 en 21 januari in de Loop’r in Olland.

Er komen ongeveer 70 foto’s te hangen, waarop op verschillende manieren onderwerpen uit de natuur zijn afgebeeld. Bijvoorbeeld opnamen van een landschap, (macro) opnamen van vogels, vlinders en andere dieren. Foto’s die in de buurt gemaakt zijn, maar ook foto’s uit verre landen.

Tijdens de expositie wordt ook  een slideshow gepresenteerd waarbij natuurfoto’s worden getoond die door de leden gemaakt zijn. Op een 2e scherm in de bar draait een PowerPoint presentatie waarop waarop onder meer de foto’s van de expositie 2017 worden getoond. Voor de jeugd is er een fotozoektocht georganiseerd.

Op vrijdag 19 januari is de expositie te bezoeken van 19.00 tot 22.00 uur; op zaterdag 20 januari van 11.00 – 18.00 uur en op zondag 21 januari van 11.00 tot 17.00 uur. De toegang is gratis. Het adres is: Pastoor Smitsstraat 40 Sint-Oedenrode.

De foto (H)Olland kikkerland is gemaakt door Jan Roché

You may also like...

%d bloggers liken dit: