De Waanzin speelt in De Afzakkerij

VEGHEL- Op zondag 21 januari is er van 15.00 -17.00 uur weer livemuziek in De Afzakkerij op CHV Noordkade in Veghel. Na de snoeiharde maar uiterst vermakelijk punkrock van vorige week, deze zondagmiddag iets compleet anders. Wie De Waanzin ooit live heeft gezien, weet wat deze Nederlandstalige band kan doen. De Waanzin omhelst een frisse mix van pop/rock/reggae/blues met een vleugje country. Omgeven door een stel goudeerlijke, oer-Hollandse teksten maakt dat hun muziek onmeetbaar is met enig ander top-40 band. Dat mag je dus niet missen. De toegang is gratis, een vrijwillige bijdrage wordt, zoals altijd, op prijs gesteld. 

De Waanzin is weerbarstig, brutaal, eigengereid en zonder compromissen. Ze doen wat ze kunnen, want ze kunnen echt alleen dat wat ze doen. Met een kraakhelder doel voor ogen zuiveren ze hun geweten en plaveien zo hun eigen pad. Vermetel en onbevangen gaan ze fier de strijd aan met de gevestigde muzikale orde. Deze visie van De Waanzin resulteert in een moderne vorm van muiterij, waarbij de focus immer ligt op goede smaak en onderscheiding.

 

You may also like...

%d bloggers liken dit: