Concert Carnavalesk – Maestro met vijf Bekende Schijndelaren

SCHORSBOS (SCHIJNDEL) – Maestro, wie kent dit populaire televisieprogramma niet?! Tijdens het Concert Carnavalesk van 2 en 3 februari 2018 wordt dit hilarische muziekprogramma nagebootst. Met vijf Bekende Schijndelaren als inval-dirigent.

Het vijftal is thuis inmiddels druk aan het repeteren en de orkestleden van Koninklijke Harmonie St. Cecilia bereiden zich voor op een dirigent die het orkest de chaos inleidt. Of zit er een natuurtalent tussen?

Op de Facebookpagina van de harmonie worden de deelnemers de komende tijd geïntroduceerd. Dus like de pagina en weet wie het dirigeerstokje in handen krijgt en wie kans maakt op de Gouden Baton!

Carnavaleske feestavond
Concert Carnavalesk vindt vrijdag 2 en zaterdag 3 februari 2018 plaats in de Spiegeltent op de Markt in Schijndel. Het wordt een bonte avond, waarin de harmonie, drumfanfare, solisten Felix Kooijmans en Peter Hellings en diverse andere artiesten van zich laten horen. Een carnavaleske feestavond voor iedereen die wil lachen, zingen, genieten en wellicht zelfs dansen.

Meer informatie over Concert Carnavalesk en de entreetickets staat op www.st-cecilia-schijndel.nl

You may also like...

%d bloggers liken dit: