Burgemeester maakt kennis met de Noordkade

VEGHEL – Burgemeester Van Rooij maakt de komende periode kennis met inwoners en Meierijstad. In dat kader stond dinsdagmiddag een bezoek aan de Noordkade op het programma. Daar werd hij onder andere geïnformeerd over het jongerenwerk. Bij de Kluis op de Noordkade – de ontmoetingsruimte van de jongeren – kreeg de burgemeester tekst en uitleg. Vertegenwoordigers van alle afdelingen van ONS Welzijn schoven bij hem aan tafel en gingen met de eerste burger in gesprek. Daarna ging de rondleiding over het complex verder met een bezichtiging van het onlangs in gebruik genomen theater De Blauwe Kei. Daarbij mocht de burgemeester van Meierijstad ook een kijkje achter de schermen nemen. In de Afzakkerij vond de afsluiting plaats met een drankje.

 

 

 

You may also like...

%d bloggers liken dit: