Boerdonk wil meer bekendheid

BOERDONK – De promotiecampagne Boerdonk Buitengewoon isvan start gegaan. Door middel van een promotievideo, een Facebookpagina, een nieuw spandoek langs de N279 en tal van andere middelen wil de Dorpsraad van Boerdonk deze kern van Meierijstad op de kaart zetten.

Ook zijn er weer nieuwe stickers gemaakt die de inwoners van Boerdonk bijvoorbeeld op hun auto kunnen plakken. Volgens de Dorpsraad is het goed wonen in Boerdonk, is er veel ruimte, een rijk verenigingsleven en veel leuke evenementen door het jaar heen. Om dit zo te houden is het noodzakelijk dat Boerdonk groeit. Daarom vraagt men de inwoners ook om hun enthousiasme over Boerdonk met anderen te delen en zo mee te helpen het dorp op de kaart te zetten. Bijvoorbeeld ook door de Facebookpagina Boerdonk Buitengewoon te delen en te liken.

 

You may also like...

%d bloggers liken dit: