Bibliotheek Schijndel gaat ontspullen

SCHIJNDEL – De Schijndelse bibliotheek verhuist van ’t Spectrum naar Hoofdstraat 90 in het centrum van Schijndel. De huidige bibliotheek sluit op zaterdag 3 februari om 13.00 uur haar deuren. Omdat ze niet alle spullen mee kunnen nemen naar het nieuwe onderkomen gaat een gedeelte van de inventaris in de verkoop. Dit vind plaats op zaterdag 27 januari van 10.00-13.00 uur in de huidige bibliotheek. De gekochte spullen dienen contant betaald te worden en kunnen direct worden meegenomen.
De opbrengst van deze verkoop wordt gebruikt voor de inrichting en activiteiten in de nieuwe bibliotheek.

Meer info en de inventarislijst is te vinden op de Facebookpagina van de bibliotheek https://www.facebook.com/Bibliotheek-Schijndel-271331916704455/

You may also like...

%d bloggers liken dit: