Beroving in Veghel

Op zaterdag 13 januari omstreeks 22.15 uur vond op de Parallelweg-zuid ter hoogte van het fietspad richting het Geerbosch in Veghel een beroving plaats. Hierbij is een grijze damesfiets weggenomen van het merk “Trek” en een sleutelbos. De daders zijn 5 jongemannen in de leeftijd van ongeveer 20 jaar. Allen waren zwart gekleed en hadden een capuchon op en een doek voor hun gezicht. Zij zijn weer vertrokken in de richting van het Geerbosch.

Getuigen                                                                                                                                                                                         Heeft u iets gezien of heeft u meer informatie? Neem contact op met politie via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Vermeld hierbij zaaknummer 2018009231 MB

You may also like...

%d bloggers liken dit: