BBBeep – Boekenprogramma – Aflevering 6

MEIERIJSTAD – BBBeep is een programma van Omroep Meierij over boeken, blaadjes en de bieb. In deze aflevering vragen we bezoekers van de bibliotheek in Sint-Oedenrode wat zij lezen, worden toppers besproken door Annelies van Uden en Meike Boertjes van de bibliotheek in Veghel. Wethouder Menno Roozendaal kiest zijn favoriete boek en is er de boekbespreking door Gerda Baeyens, dorpsschrijver van Schijndel. Verder maken we kennis met columnist en tekstschrijver Femke Hellings die sinds kort een wekelijkse column verzorgt in het Brabants Dagblad. Deze aflevering is vanaf 26 januari te zien op www.omroepmeierij.nl. Uitzendtijden: 00:00-02:00-05:00-08:00-11:00-14:00-17:00-20:00 en 23:00 uur.

BBBeep is ook te zien bij Uitzending gemist http://www.omroepmeierij.nl/uitzending-gemist/bbbeep/

 

You may also like...

%d bloggers liken dit: