Afslag Veghel wint Loeiersfestijn

De groep ‘Afslag Veghel’ won zaterdagavond het Loeiersfestijn 2018. Douwe Sanders, Jan van der Heijden, Dirk Lammers en Edwin Pittens wonnen met hun lied ‘Ome Arie met zijn rollator’ het Kuussegatse zangfestijn. Het was niet voor het eerst dat Afslag Veghel als eerste uit de bus kwam. Ook aan de uitvoeringen van 2003 en 2004 bewaart de groep nog goede herinneringen omdat men toen ook eerste werd. Aan deze editie van het Loeiersfestijn in de Stapperij deden acht groepen mee. En voor wie de act nog een keer wil zien. Op carnavalsmaandag verschijnt Afslag Veghel op de bühne bij ‘Kuusse Montag’ in het ‘Keizersdrôme op de Markt in Veghel. De tweede plaats was voor De Deurstappers en de derde prijs ging naar de Dansmariekes. Zij wonnen tevens de publieksprijs.

 

You may also like...

%d bloggers liken dit: