Aanmelden Jeugdoptocht Schorsbos

SCHORSBOS (WIJBOSCH/SCHIJNDEL) – Meld je nu aan voor de Jeugdoptocht van Schorsbos!

Het is nog maar 3 weken voordat Carnaval losbarst! Heb jij je al ingeschreven voor de Jeugdoptocht in Schorsbos? Want op zaterdag 10 februari start om 13.11 uur de 55e carnavalsoptocht vanaf De Schakel in Wijbosch. De speciale jeugdroute trekt dan door de Wijbosche straten en eindigt centraal op het Shared Space. Je kunt je nog inschrijven tot dinsdag 6 februari via de website Jeugdoptocht.schorsbos.nl

Natuurlijk is het leuk als heel Schorsbos, Papgat, Kuussegat en omgeving naar deze mooie optocht komt kijken. Vraag je opa & oma, ooms & tantes, buren, klasgenoten en alle vrienden die je wilt uitnodigen om naar jou te komen kijken tijdens de gezellige Jeugdoptocht in Wèpus.

Meer info & aanmelden via jeugdoptocht.schorsbos.nl of stuur een mailtje naar jeugdoptocht@schorsbos.nl

You may also like...

%d bloggers liken dit: