Welkom bij Omroep Meierij

Welkom op de website van Omroep Meierij, dé lokale publieke omroep van Meierijstad. Na de fusie van Veghel, Schijndel en Sint-Oedenrode tot één gemeente Meierijstad besloten de lokale omroepen TV Meierij in Sint-Oedenrode en de Lokale Omroep Schijndel (LOS) samen een nieuwe omroep te vormen: Omroep Meierij.

Ondertussen werkten de ongeveer zestig vrijwilligers achter de schermen hard aan een nieuwe omroeporganisatie. Eén van de resultaten is deze nieuwe website, waarop wij het belangrijkste nieuws uit Meierijstad zullen publiceren. U ziet daar ook de items die door onze medewerkers zijn gemaakt.

Op televisie ziet u vanaf 4 januari ons nieuwe journaal met de naam RondOM. Dat wordt niet meer, zoals bij de oude omroepen gebeurde, éénmaal per week of per twee weken ververst. Voortaan worden nieuwe items direct in een carrousel geplaatst, zodat u ook op TV actuele items uit uw omgeving krijgt te zien.

Op de radio blijven de vertrouwde programma’s en er wordt gewerkt aan nieuwe radioprogrammering.

Volg onze berichten ook op Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube, Vimeo, Snapchat.

Omroep Meierij heeft de hoofdvestiging in Cultureel Centrum ’t Spectrum in Schijndel. De studio in Sint-Oedenrode blijft bestaan.

Omroep Meierij wil niet alleen een betrouwbare omroeporganisatie zijn. Wij willen ook de betrokkenheid van de inwoners bij hun woon- en leefgebied vergroten. Betrokkenheid en herkenbaarheid zijn daarom onze trefwoorden.

Een omroeporganisatie kan niet zonder interactie met het publiek. Heeft u tips, reacties of opmerkingen, dan zijn wij altijd te bereiken via het e-mailadres: redactie@omroepmeierij.nl

Redactie Omroep Meierij

You may also like...

%d bloggers liken dit: