De Skèndelse Kwis 2017

Vanavond is het weer spannend voor de bijna 80 deelnemende Schijndelse teams. Voor alweer de zesde keer wordt de Skèndelse Kwis georganiseerd. Tijdens Hartèmert werd de aftrap gegeven en was de inschrijving officieel geopend. De beruchte ‘Denker’ (mascotte-beeldje) streek vanaf eind oktober neer op verschillende locaties in de Schijndelse kernen van Meierijstad. Vele hints zijn verschenen via lokale media en op Instagram en de Facebookpagina van de Skèndelse Kwis. Goed oplettende teams weten nu, waartoe deze hints hebben geleid. De Kwis heeft een heus examen als onderdeel en teams kunnen daarvoor hun beste persoon inzetten. Vanavond om precies 18:00 uur barst de strijd los tussen alle deelnemende teams. De uitslag van de Skèndelse Kwis 2017 zal op zaterdag 13 januari bekend worden gemaakt. Heel veel succes allemaal!!!

You may also like...

%d bloggers liken dit: