Paaspop 2018 Early Bird tickets

Wie opent ook dit jaar het grote festivalseizoen?

Paaspop – ook wel ‘het Brabantse Las Vegas’ genoemd – behoort tot de eredivisie-top van de Europese festivals en onderscheidt zich door een ongekend grote variatie qua food(trucks) & drinks; campingaccommodatie (van basic tot superdeluxe) en vooral qua programma: 72 uur lang theater, cabaret, high class entertainment, absurditeiten, straatartiesten, stand-up comedy, lifestyle, variété en vooral héél véél muziek.

Voor Paaspop 2018 zijn onderstaande 54 acts (van de ongeveer 150 acts) tot nu toe bekendgemaakt: 

De Jeugd van Tegenwoordig • Dotan • Guus Meeuwis • Kensington • Lil’ Kleine LIVE • Nothing But Thieves

Anne-Marie • Avatar • The Bloody Beetroots Live • Boef • The Boxer Rebellion • Boys Noize • Broederliefde • The Dirty Daddies • Walk The Moon • Frank Carter & The Rattlesnakes • James TW • LNY TNZ • Lucas & Steve • Obituary • Orange Goblin • Popa Chubby • Secret Cinema b2b Egbert Live • Zeke

ANBU • Ares • Bökkers • Big Bat • Birth of Joy • Blackwave • Cartiez • The Cool Quest • Daisy • Daredevils • Death Alley • Demob Happy • Die Lustige Schlagerfreunden • Ferocious Dog • Freddy Moreira • Jacin Thrill • La Fuente • Leafs Sensei • Mambo Kurt • Martijn Fischer • Millionaire • Monty Picon • New Kingston • The Partysquad • Rimboband • Roxeanne Hazes • The Rumjacks • Sub Zero Project • Weekend Warriors • Yung Nnelg

Op 6 januari is de allerlaatste dag om de Early Bird tickets voor Paaspop 2018 te kopen van 00:00 tot 23:59 uur! Meer informatie staat uiteraard op www.paaspop.nl

Vanzelfsprekend is Omroep Meierij op Paaspop 2018 aanwezig voor sfeervolle reportages.

You may also like...

%d bloggers liken dit: