Radioprogramma 55 Plusshow op Omroep Meierij

Met ingang van 14 januari 2018 zendt Omroep Meierij elke zondagavond van 20.00 tot 22.00 uur de 55 Plusshow uit. Het betreft hier een radioprogramma voor de doelgroep senioren. Het twee uur durende live-programma bevat naast actuele informatie, interviews en reportages ook vaste onderwerpen, zoals de rubriek ‘Meierijse Verhalen’, ‘De Lach van Toen’, en de ‘Top 3 uit Vervlogen Tijden’. De muziek komt uit de jaren ’60, ’70 en ’80. Wie een verzoeknummer wil aanvragen, kan tijdens de uitzending naar de studio van Omroep Meierij bellen, telefoon 073-5479955. Suggesties voor het programma zijn altijd welkom. De programmamakers Hans en Harold Hultermans roepen bestuurders van ouderenverenigingen en instellingen op om hun informatie door te mailen naar: 55plusshow@omroepmeierij.nl

You may also like...

%d bloggers liken dit: